Unul dintre cele mai recente proiecte de amenajare realizate de echipa noastră, Restaurantul Lucia, combină cu succes elementele rustice și accentele moderne. Am reușit să integrăm toate cerințele și preferințele clientului într-un spațiu practic șiCitește în continuare
Top tendințe în amenajări de terase 2024
În 2024 sunt prezente noi trenduri în amenajarea unei terase pentru restaurant. Bineînțeles că sunt și trenduri mai vechi, care continuă să rămână actuale, fiind încă la mare căutare, dar despre acelea am vorbit cuCitește în continuare
Think Green – HoReCa pentru un viitor sustenabil
Designul sustenabil are ca scop principal reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător. Materialele reciclate trec cu brio testele de rezistență, dar și cele pentru asigurarea confortului. În cazul nostru, sustenabilitatea merge mână în mână cuCitește în continuare
Trenduri în design interior 2021
Anul 2021 vine cu noi speranțe și, bineînțeles, cu noi trenduri în designul interior al localurilor. Dacă 2020 a fost pentru majoritatea lumii un an provocator, în special pentru industria ospitalității, care a trebuit săCitește în continuare
3 pași să îți menții afacerea HoReCa în pandemie
Angajați cu mască, mese despărțite la minim 2 metri, panouri din plexiglas, reducerea capacității de funcționare a localurilor – acestea sunt doar o parte din schimbările venite împreună cu pandemia . “Noua normalitate” implică căutareaCitește în continuare
5 idei de amenajare terasă de restaurant
Dacă deții un restaurant, cel mai probabil ai amenajat și o terasă pentru acesta. Terasele îți aduc mai mulți clienți, așadar mai multe încasări. Îți propunem cinci amenajări pentru terase de restaurant, care să îțiCitește în continuare
Salotto 1828, restaurant cu design industrial si accente clasice
Salotto 1828 este un restaurant foarte stylish, situat in inima orașului Kassel, Germany. Designul și mobilierul poartă semnatura P&M Furniture, fiind conceput în întregime de către echipa noastră. Se distinge prin stilul său industrial, cuCitește în continuare
În contextul creat de Covid 19, care sunt așteptări clienților când vine vorba de mersul la restaurant?
Diferite studii la nivel global relevă faptul că majoritatea oamenilor intenționează să iasă la terase, restaurante, cafenele etc. 60% din cei intervievați plănuiesc să iasă la restaurante când vor fi redeschise, pentru a contribui laCitește în continuare
Cum influențează designul succesul hotelului tău?
Un hotel care atrage noi clienți și îi face pe cei vechi să revină este acela ce a investit pe toate planurile, în special pe partea de design. Camerele de hotel întunecoase, mobila veche șiCitește în continuare
Soluții HoReCa adaptate Covid19
Lumea s-a schimbat și industria HoReCa odată cu ea. Adaptarea la noua situație, creată de apariția virusului Covid-19, vine la pachet cu responsabilitate și cu schimbări drastice. Afacerile HoReCa care vor rămâne în joc înCitește în continuare